در اینجا قصد داریم درباره انواع بلوک سیمانی موجود در بازار،ویژگی ها،کاربردها،مزایا و معایب هر کدام صحبت کنیم تا در هنگام خرید بلوک بتوانید مطابق با نیازتان نوع مناسب را خریداری کنید.09190104898-آقای غلامی
بلوک سیمانی که به آن بلوک بتنی نیز می گویند،بیش از یک قرن است که به عنوان یکی از مصالح ساختمانی محبوب مورد استفاده قرار می گیرد،به طوری که در بیشتر مناطق در ساخت و ساز خانه ها و ساختمان ها بسیار رایج شده است.
بلوک سیمانی
بسیاری از انواع ساختمان های کم ارتفاع از ساختمان های مسکونی گرفته تا ساختمان های تجاری و صنعتی با بلوک سیمانی ساخته می شوند.این نوع بلوک معمولا با استفاده از محصولاتی مانند سیمان پرتلند و اجزای مختلف دیگری مانند سنگ،کوارتز و آب ساخته می شود.
در واقع،بلوک سبک سیمانی یکی دیگر از انواع بلوک است که چگالی آنها حداکثر ۱۷۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب می باشد و مواد تشکیل دهنده بلوک سبک سیمان،ماسه،آب و دانه های سبک طبیعی یا صنعتی است.
بد نیست بدانید در تولید بلوک سیمانی اگر چگالی بلوک بین ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب باشد به آن بلوک نیمه سبک می گویند.
مزایای بلوک سیمانی
اگر بلوک سیمانی به طور صحیح و اصولی ساخته شود،برای فونداسیون (پی ساختمان) و دیوارهای طبقات زیرین مناسب است زیرا آنها از بتن خالص مستحکم تر هستند.با استفاده از این بلوک ها،دیوارهای تیغه در هر خانه ای می تواند خیلی سریع ساخته شده و بالا بیایند و برای مقاومت بیشتر می توان حفره های آنها را با میله های تقویت کننده فولادی و بتن پر کرد.
بلوک سیمانی در برابر موریانه ها و دماهای شدید مقاوم بوده و بسته به نوع و کیفیت ساختی که دارند می توانند تا حدودی عایق صدا باشند.همچنین،آنها در برابر سرما و گرما نیز عایق هستند و از اینرو قادرند مصرف انرژی خانه شما را کاهش دهند.علاوه بر موارد گفته شده،قیمت بلوک سیمانی یکی از مهم ترین مزایای آن است که بسیار مناسب و مقرون به صرفه است و استفاده از آن باعث صرفه جویی در هزینه های ساخت و ساز می شود.
انواع بلوک سیمانی
بلوک صنعتی
بلوک صنعتی از ترکیب سبک دانه های صنعتی با سیمان و آب ساخته می شود.این نوع بلوک ها دارای جرم حجمی کمتر از ۹۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب بوده و حداقل مقاومت آنها ۳۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد.تفاوت بلوک های سبک صنعتی با بلوک های سیمانی معمولی این است که برای داشتن خواص عایق کاری بیشتر،ضخامت جداره بلوک های توخالی آنها بیشتر است (چیزی در حدود ۳ سانتی متر).
انواع بلوک صنعتی
بلوک لیکا
بلوک سبک لیکا یا بلوک پوکه صنعتی از ترکیب سبک دانه،سیمان و آب تولید می شود.واژه لیکا (Leca) مخفف عبارت Lightweight expanded clay aggregate است که به معنای دانه رس سبک منبسط شده است.
در ساخت این بلوک ها،ریزدانه های طبیعی را از بتن حذف کرده که به این ترتیب محصول نهایی سبک وزن بوده و نسبت به بتن نیمه سبک تخلخل بیشتری دارد.بلوک های سیمانی دانه سبک اغلب دارای وزن فضایی کمتر از ۱۱۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب هستند.
بلوک معدنی
بلوک سبک معدنی از مخلوط کردن آب،سیمان و پوکه معدنی تولید می شود.پوکه معدنی همان طور که از نامش پیداست،نوعی پوکه است که از معدن استخراج می شود و همان خاکستر مواد آتشفشانی می باشد.پوکه معدنی در بخش های شمالی کشور به میزان زیادی وجود دارد و به همین دلیل است که این نوع بلوک ها قیمت مناسبی دارند.پوکه معدنی قروه و پوکه معدنی تبریز دو نمونه از رایج ترین پوکه های معدنی موجود در ایران می باشند.
بلوک سبک صنعتی که به آن بلوک پوکه ای نیز می گویند معمولا از ترکیب سیمان عیار ۳۵۰ و این دو نوع پوکه به میزان و نسبت های مشخص تولید می شوند.این نوع بلوک با توجه به نیاز شما و نوع دیواری که قصد ساخت آن را دارید،در ابعاد و سایزهای مختلف و در دو نوع سه جداره و چهارجداره تولید و به بازار عرضه می شوند.
از مزایای بلوک معدنی می توان به کاهش وزن ساختمان و عایق صوتی و حرارتی بودن آن اشاره کرد.این بلوک ها دارای دو نوع توپر و سوراخ دار هستند.
با پیشرفت فناوری و به روز شدن صنایع مختلف صنعت ساختمان سازی هم تغییرات فراوانی داشته است که از جمله آن می توان به تغییر مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی اشاره کرد.بلوک سقفی سیمانی عمدتا از ترکیب سیمان پرتلند،آب و ماسه می باشد این ترکیبات به اندازه های مشخصی با یکدیگر مخلوط می شوند و در مواقعی از سایر مواد دیگر در این بلوک ها برای استحکام مقاومتشان استفاده می شود.یکی از این مصالح ساختمانی آجرهای سفالی یا همان بلوک سفال سقفی هستند که برای ساخت سقف ساختمان ها در اندازه های مختلف طراحی و استفاده می شوند.
قبل از اقدام به ساخت و ساز باید راجع به خرید بلوک سقفی سیمانی که یکی از مهم ترین اجزای ساختمان است تحقیق کنید.در این مقاله در رابطه با بلوک سقفی سیمانی اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم تا انتخابی درست و ایمن برای ساختمان های خود داشته باشید.
این بلوک ها به دو صورت سقفی و دیواری تولید و عرضه می شوند که در مرحله تولید این محصول باید به استجکام آن در برابر تابش نور خورشید،گرما،سرما،باد و بارندگی توجه کرد که در انواع توپر و تو خالی در کارگاه ها و کارخانه ها تولید می شوند؛ لازم به ذکر است که بدانید مقاومت و استحکام بلوک های سیمانی بیشتر از بلوک های سفالی می باشد.
بلوک سقفی ام پی اس
برای اجرا و ساخت سقف کاذب از چند نوع بلوک سقفی استفاده می شود که عبارتند از: سفالی،ام پی اس و اینتل دک که هرکدام کاربرد خود شان را دارند.در کل این نوع بلوک ها را هر مهندس عمرانی آشنایی کامل را داشته باشد و بداند در کجا به کار ببرد.هر کدام از این بلوک ها در اندازه های مختلف ساخته می شود.بلوک های سقفی برای سبک سازی و صرفه جویی در بتن ریزی مورد استفاده قرار می گیرد.مهندسان برای هر ارتفاع و فاصله از بلوک مدنظر خود را استفاده می کنند.
طبق قانون ۵۴۳ سازمان راه و شهر سازی در کلیه سقف هایی که از بلوک سقفی ام پی اس یا همان پلی استایرن استفاده می کنند باید برای حفاظت از آتش در این نوع بلوک لازم است تمام آن ها را از گچ و خاک گرفته تا ایمنی شود.
این نوع محصول از مزایای منحصر بفردی را دارا می باشد که عبارتنداز:
یکی از مزایای این بلوک سبک بودن و افزایش سرعت در چیدن دیوار می شود.این بلوک ها را برای عایق سازی در سقف استفاده شده و از حرارت جلوگیری می کند و برای ساکنان در فصل های سرد و گرم عایقی خوب می باشد.بلوک سقفی در انواع مختلف وجود دارد که در تیرچه ها به صورت متری محاسبه می شود.
امروزه تیرچه صنعتی به قیمت روز به فروش می رسد،چون قیمت میلگرد و مواد به کار رفته در بتن متفاوت است این امر باعث شده تا سازندگان قیمت را به روز گرفته و بعد هزینه کامل را به مشتری می دهند.
بلوک سقفی ده سانتی
برای اینکه شما بتوانید اندازه نیازتان از خرید بلوک سقفی را محاسبه کنید باید ابعاد سقف کاذب را تقسیم بر ابعاد بلوک سقفی کنید در بازار ایران انواع چسب بلوک و بلوک ها در اندازه ها و اشکال مختلف توسط تولیدکنندگان عرضه می شود ولی یکی از تولیدات آنها که به نام بلوک سقفی ده سانتی مهندسان آن را میشناسند جزوء بلوک هایست که هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت قابل قبول است و شما می توانید با حداقل استاندارد های موجود از آن بهره ببرید.
در بازار ایران انواع چسب بلوک و بلوک ها در اندازه ها و اشکال مختلف توسط تولیدکنندگان عرضه می شود ولی یکی از تولیدات آنها که به نام بلوک سقفی ده سانتی مهندسان آن را میشناسند جزوء بلوک هایست که هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت قابل قبول است و شما می توانید با حداقل استاندارد های موجود از آن بهره ببرید.سقف یکی از مهم ترین اجزای خانه است که به سختی ساخته می شود و تمرکز زیادی برای ساخت آن صرف می شود از قبیل سیمان سفید،ایزوگام،میله همچنان به طور متوسط روزانه ۶ تا ۸ تن بلوک سقفی تولید می شود و این آمار بالا نشانگر اهمیت بالای آن است.
بلوک سبک با پوکه معدنی بتن آلوکا با ۱۰ صرفه ی اقتصادی مهم برای سازندگان
بلوک سبک با پوکه معدنی بتن آلوکا،نسل جدید بلوک های ساختمانی قدیمی یا همان بلوک سیمانی معمولی می باشد.تکنولوژی به کار رفته در این محصول در جهت پوشش تمامی معایب نسل های قدیمی بلوک است.ساده بگوییم از لحاظ قیمت تفاوت چندانی با نوع بلوک های قدیمی ندارد،در عوض خرید و استفاده از آن کلی سود برای خریدار و افرادی که قرار است در آینده ساکن آن شوند دارد.
بلوک سبک چه صرفه ی اقتصادی دارد؟ از لحاظ کیفیت این محصول چطور است؟ چرا خرید آن را همه مهندسین ساختمان توصیه می کنند؟ چرا سازمان نظام مهندسی کارفرمایان را به استفاده از آن ملزم کرده است؟ جواب همه سوالات در مزیت های منحصربفرد این محصول نهفته است.
۱۰ صرفه اقتصادی بلوک سبک با پوکه معدنی بتن آلوکا برای سازنده
۱-این محصول لب پر یا به راحتی نمی شکند،پس این یک مزیت مهم از لحاظ اقتصادی برای خریدار باهوش می باشد،چرا که با خرید بلوک سبک با پوکه معدنی،پرتی و شکستگی را قطعا در بار دریافتی خود نخواهد دید.وقتی حتی یک فرد معمولی با نگاه غیرتخصصی به ساختمان نیمه کاره ای که با این بلوک ها ساخته شده است،نگاه می کند،تفاوت را به وضوح درک می کند،یک دیوار صاف با چیدمان منظم،حاصل دیوارچینی با این محصول است.
۲-دیوار منظم نشان از دقت و مهارت کارفرما است،پس راه برای پروژه های بعدی بازتر و هموارتر می شود.اما از لحاظ کیفیت،سازنده چه سودی می برد؟!
۳-زمانی که بلوک پوکه ای برای ساخت استفاده می شود،به دلیل سطح کاملا صاف،هزینه پوشش دهی،گچ کاری و...تقریبا نصف می شود،زمان این کار هم به شدت کاهش می یابد،به دنبال آن تعداد روزهای کاری کارگران نیز کاهش می یابد،چاله چوله ای نیست که بخواهند با مصالح زیاد پر کنند.این به نظرتون به صرفه نیست؟؟
۴-به جای اینکه یک ماه پول کارگر برای مثلا گچ کاری پرداخت کنید،با این محصول این کار به حداکثر ۲۰ روز کاهش پیدا می کند.مزیت های اقتصادی همین جا خلاصه نمی شود،سرعت بالا،کارپذیری بالا،کیفیت مثال زدنی،مصرف مصالح کمتر،هزینه دستمزد کمتر و کلی مزیت های دیگر در این محصول یک جا جمع شده اند.
۵-سرعت عمل چینش با بلوک پومیس به شدت بالا می رود،چون این بلوک ها نر و ماده هستند،به راحتی چفت می شوند،این یعنی چینش راحت تر شده و سرعت کار بالاتر خواهد رفت.
۶-مزیت دیگر مهم،کاهش محسوس مصالح وابسته دیوارچینی است.ملات لازم به دیوارچینی حتی به صفر می رسد.چگونه؟؟!
تکنولوژی پیشرفت کرده است،بلوک شما اگر که بلوک سبک با پوکه معدنی باشد،می توانید به جای ملات از چسب بلوک استفاده کنید.قیمت چسب بلوک و هزینه حمل آن کمتر است،همچنین کارپذیری بالای بلوک با این چسب و کلی مزایای دیگر نیز به همراه آن عاید شما می شود.
۷-حتی از چسب بلوک استفاده نکنید،ملاتی که لازم دارید خیلی ناچیز است،بلوک ها دو فاق و زبانه هستند،مثل کشو در هم فرو می روند و چفت می شوند،در نتیجه برای اتصالشان نیازی به ملات نیست،ملات فقط بین لایه های افقی استفاده می شود،آن هم به مقدار خیلی خیلی کم،چون سطوح صاف هستند و حفره ها کوچک،پس پر شدن و ماله کشیدن با ملات کم انجام می گیرد.در تصویر زیر ببینید که این بلوک های نر و ماده چطور چفت می شوند.
۸-قیمت بلوک سبک سیمانی بتن آلوکا تقریبا هم تراز قیمت بلوک های قدیمی است،شاید درصد ناچیزی بالاتر باشد،اما وقتی شکستگی و پرتی نمی دهد،همون قیمت هم نهایتا سر به سر می شود.بلوک های معمولی اکثرا یا می شکنند یا لب پر می شوند،در این شرایط بیشتر باید تعداد بلوک سالم را در بار خود جستجو کنید و بشمارید نه شکسته ها را!! در حالی که با بلوک پوکه پرسی با خیال آسوده بار سالم را تحویل می گیرید.
۹-تنوع بلوک های پوکه ای سبک خیلی بیشتر از معمولی و بلوک های قدیمی است،اندازه های مختلف با جداره های متنوع حاصل تولید حرفه ای بلوک با دستگاه تمام اتوماتیک است.بلوک سه جداره سبک آلوکا در اندازه های ۱۰ سانت،۱۵ سانت و ۲۰ سانت،فراگیرترین محصول دیوار چینی در شهرهای بزرگ نظیر تهران،مشهد،رشت،تبریز،شیراز و...می باشد.
۱۰-قدرت عایق کاری بالای این محصول قطعا بی رقیب است.عایق صوتی و حرارتی زیاد در کنار مقاومت بالا،تکمیل کننده ویژگی های شاخص و مطلوب بلوک سبک با پوکه معدنی است.هزینه عایق کاری ساختمان نیز با مصرف این محصول به شدت کاهش می یابد،صرفه اقتصادی با قدرت عایق کاری با بلوک پوکه پرسی تضمین شده و چشم نواز است.
با شمارش کلی مزایای دیگر،قطعا تا الان با این چند مزیت تصمیم خود را مصمم در انتخاب نوع بلوک مورد نیاز خود گرفته اید،البته اگر که محکم کاری و کار اصولی را دوست دارید.به شما توصیه می کنیم که به سایت بتن آلوکا به نشانی اینترنتی http://www.bloklika.ir مراجعه کنید و هر آنچه قبل از خرید در مورد بلوک سبک با پوکه معدنی لازم است را بدانید به همراه توضیحات و عکس های نمای نزدیک مشاهده نمایید و با چشم بازتر انتخاب خود را انجام دهید.
تیرچه بلوک
تیرچه بلوک از جمله موادی است که در ساخت سقف ساختمان ها از آن استفاده می شود.در واقع بیشتر سقف های ساخته شده در کشورمان از نوع تیرچه بلوک می باشد.در این روش از چند تیرچه استفاده می شود که بر روی تیر های اصلی و پایه های ساختمان قرار می گیرند.تیرچه بلوک در سقف نقش نگهدارنده دارند و بلوک ها که بر روی این تیرچه ها قرار می گیرند و حفره های آنان را پر می کنند در تکمیل سقف ساختمان موثرند.شاید در ابتدای سخن این چنین به نظر نرسد ولی اینگونه سقف ها بسیار مقاوم در برابر فشار هستند.زیرا جدا از اینکه بلوک خود بسیار سفت و غیر قابل انعطاف است،قرار گرفتن میلگرد های اغلب فولادی در آن ها نیز به مقاومت آن ها می افزاید.در هنگام استفاده از تیرچه بلوک حتما سعی کنید از مواد مرغوب استفاده کنید که وبسایت دوغآب در این زمینه یاری کننده ی شما خواهد بود.
سقف ساخته شده با استفاده از تیرچه بلوک
مزایای استفاده از تیرچه بلوک
انواع تیرچه بلوک
تیرچه بلوک ها از نظر نوع میلگرد های به کار رفته به انواع تیرچه های بلوکی و تیرچه های فولادی تقسیم می گردند.همینطور گاهی مواد کفنی آن از بتن،سفال یا یونولیت است.استفاده از سفال و یونولیت در این سقف ها دارای مزایایی است.از مزایای آن می توان به عایق بودن در برابر صدا و جلوگیری از هدر رفت انرژی را برشمرد که بسیار قابل توجه است؛ همچنین سبک بودن سقف از مزایای دیگر آن است که استفاده از آن مانع از نشست ساختمان و ترک خوردن دیوار ها می گردد.
سقف ساخته شده با تیرچه بلوک و سفال
قیمت تیرچه بلوک
قیمت تیرچه بلوک ها با توجه به اندازه و نوع آن متفاوت است.توجه داشته باشید که با توجه به تورم موجود در جامعه و گرانی،به تازگی استفاده از مواد نامرغوب در تیرچه های بلوک افزایش پیدا کرده است.در صورت استفاده از این تیرچه های بلوک نامرغوب جدا از خسارات اقتصادی و تحمیل هزینه های بیشتر می تواند با پایین آمدن مقاومت بنا،جان شما و خانواده ی عزیزتان را هم به خطر بیاندازد.در این زمینه وبسایت دوغآب به فکر شما مشتریان عزیز است و با ارائه ی نیازمندی های ساختمانی با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت نسبت به محصولات مشابه،کلیه ی نیاز های شما عزیزان را در حوزه ی صنعت ساختمان برطرف خواهد کرد.
مزایا و معایب سقف های تیرچه بلوک
سقف های تیرچه بلوک را می توان به عنوان یکی از پرکاربردترین نوع سقف های ساختمانی دانست که در آن از تیرچه ها به عنوان تیر فرعی و بلوک های توخالی سبک بتنی برای پر کردن فضای خالی بین آنها استفاده می شود.این نوع سقف ها دارای مزایا و معایب منحصربه فردی است.از مهم ترین مزایای این سقف ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سقف های تیرچه بلوک در کنار مزیت های عنوان شده دارای معایبی نیز می باشند.مهم ترین آنها شامل موارد زیر هستند:
مزایای استفاده از یونولیت نسبت به تیرچه های سقفی در صنعت ساختمان سازی
همان طور که گفته شد سقف های تیرچه بلوک اگرچه می توانند مزایای متعددی داشته باشند اما از معایب زیادی نیز برخوردار هستند و ممکن است در هنگام حوادثی همچون زلزله و آتش سوزی خسارت های جبران ناپذیری در ساختمان ها به بار بیاورند.استفاده از یونولیت ها در سقف ساختمان های مسکونی،تجاری،اداری و صنعتی می تواند مزایای متعددی نسبت به سقف های تیرچه بلوکی داشته باشد که مهم ترین آنها به شرح زیر هستند:
ایجاد دهانه های بلند و حذف ستون های مزاحم
سقف های یونولیتی برخلاف سقف تیرچه بلوک از تیرچه های متعامد و یک دال فوقانی ساخته می شود که به شکل درجا آرماتوربندی و بتن ریزی شده و همین باعث می شود که این سقف ها صلبیت و مقاومت خمشی بسیار بیشتری داشته باشند.یونولیت ها امکان ایجاد سقف هایی با دهانه های بزرگ را فراهم می کنند و به عنوان سقف های دال بتنی شناخته می شوند درحالی که سقف تیرچه بلوک سقف هایی با عملکرد یک طرفه هستند و دهانه های کوتاهی دارند.
حذف کامل تیرهای میانی
زمانی که از یونولیت سقفی در سقف ها استفاده می شود این امکان وجود دارد که تیرهای میانی کاملاً حذف شوند و از سقف یونولیتی به عنوان یک سقف دال بتنی استفاده کرد.حذف تیرهای میانی می تواند فواید متعددی در ساختمان سازی داشته باشد که مهم ترین آنها شامل افزایش ارتفاع مفید طبقات،کاهش هزینه های ساخت وساز،کاهش ارتفاع خاک برداری و اجرای راحت سقف ها می باشند.این در حالی است که سقف های تیرچه بلوک باید حتماً از دهانه های قاب خمشی که شامل تیرها و ستون هستند استفاده کنند تا بتوانند بار سقف را به خوبی مهار کرده و انتقال دهد.
مزایای استفاده از یونولیت نسبت به تیرچه های سقفی در صنعت ساختمان سازی
حذف ارتعاش های سقف و عایق بندی صوتی
یکی از برجسته ترین معایب و مشکلات سقف های تیرچه بلوک داشتن ارتعاش در سقف در زمان بهره برداری است.این سقف ها همچنین عایق مناسبی برای صدا نیستند و ممکن است آرامش افراد را در ساختمان های مسکونی تحت تأثیر قرار بدهد.از جمله مهم ترین مزایای استفاده از یونولیت در سقف ها این است که چنین مشکلاتی ندارند و با توجه به وجود تیرچه های منظم و متعامد،صلبیت بالایی دارند.ازآنجایی که در بلوک های یونولیت حفره های مختلف و متعددی وجود دارد به راحتی می توانند صداها را جذب کرده و مانع از انتقال آن شوند.
کاهش وزن کلی ساختمان ها
ازآنجایی که بیشتر از 90 درصد از یونولیت ها از هوا تشکیل شده است وزن بسیار سبکی دارند به گونه ای که هر بلوک سقفی حدوداً 7 تا 8 کیلوگرم وزن دارد درحالی که می تواند به تنهایی به اندازه 5 بلوک سفالی فضا را پر کند.این ویژگی بارز یونولیت ها باعث می شود که در وزن نهایی ساختمان تأثیر بسیار زیادی داشته باشد و وزن ساختمان به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کند.امروزه علاوه بر بلوک های یونولیتی می توان از دیوارهای پیش ساخته تری دی پنل سقفی نیز استفاده می شود که در کنار وزن کمی که دارند می توانند فضای زیادی از سقف را پوشش دهند.
حذف بلوک سیمانی و تیرچه پیش ساخته
بلوک های سقفی یونولیتی جایگزین بلوک های سفالی و سیمانی می شوند و این امر می تواند در کاهش هزینه های ساخت وساز و مصالح مختلف مؤثر باشد.قالب های یونولیت نیز غیرماندگار هستند و می توانند به کرات مورد استفاده قرار بگیرند.با توجه به آنکه در سقف های یونولیتی محدودیتی در کارگزاری آرماتور وجود ندارد و آرماتوربندی درجا انجام می شود لزومی برای استفاده از تیرچه های پیش ساخته وجود ندارد.بلوک های سیمانی در زمان حوادثی همچون زلزله ممکن است خرد شده و خسارت های زیادی ایجاد کنند.
عدم کرمو شدن بتن سقف
یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که در سقف های تیرچه بلوک وجود دارد و معمولاً مورد توجه قرار نمی گیرد کرمو شدن بتن است که در هنگام زلزله نمایان می شود.در این نوع سقف ها و در زمان بتن ریزی آب بتن به سرعت توسط بلوک ها جذب می شود و این باعث می شود قبل از صاف شدن و ویبره شدن آن سفت شده و کارایی خود را از دست بدهد و در نهایت کرمو شود.از جمله مزایای استفاده از یونولیت جلوگیری از کرمو شدن بتن سقف است.ازآنجایی که بلوک های یونولیتی در برابر نفوذ و جذب آب مقاومت بسیار بالایی دارند چنین مشکلی نداشته و بتن به خوبی صاف و ویبره شده و کاملاً یکدست می گردد.
از مزایای استفاده از یونولیت ها می توان تحمل فشار کششی مناسب،طول عمر بالا،یکپارچگی تیرچه ها و عدم تشکیل درز سرد و...اشاره کرد.